۶ مطلب در دی ۱۳۹۷ ثبت شده است
-
۲۹ دی ۹۷ ، ۲۲:۰۱ ۰ نظر
دل غریب من از گردش زمانه گرفت
به حسرت غم زهرا شبی بهانه گرفت
شبانه بغض گلوگیر من کنار بقیع
شکست و دیده ز دل اشک دانه دانه گرفت
ز پشت پنجره ها دیدگان پر اشکم
سراغ مدفن پنهان و بی نشانه گرفت
نشان شعله و دود سرای زهرا را
توان هنوز ز دیوار و بام خانه گرفت
فراق فاطمه را بوتراب باور کرد
شبی که چوبه ی تابوت را به شانه گرفت
۴۲ آشنا غریبه -
۲۶ دی ۹۷ ، ۲۱:۵۹ ۰ نظر
ما عاشقان یاریم ، ما را تو می شناسی
هرچند پرگناهیم ، ما را تو می شناسی
در انتظار جانان ، هر لحظه بی قراریم
دلبسته بر تو داریم ، ما را تو می شناسی -
۲۵ دی ۹۷ ، ۲۱:۴۸ ۰ نظر
مشاوره در ازدواج ضروری است
نقش ازدواج در بهداشت روانی و ضرورت مشاوره در ازدواج
از نظر بهداشت روانی ، افرادی که در ازدواج خود موفق بوده اند ، کمتر دچار بیماریهای روانی می شوند. بنابراین ازدواج می تواند عامل مهمی برای پرهیز از خطا و سببی برای سلامت تن و روان باشد به طوری که در بین کسانی که به بیمارستانهای روانپزشکی مراجعه می کنند افراد مجرد بیشتر به چشم می خورند
-
۱۸ دی ۹۷ ، ۲۲:۰۹ ۰ نظر
یکی از اساتید حوزه و دانشگاه گفت: آیتاللهالعظمی بهاءالدینی مقام معظم رهبری را «ودیعةالله» میدانستند.
به گزارش خبرگزاری فارس ، حجتالاسلام والمسلمین علیرضا پناهیان شامگاه پنجشنبه در مراسم احیای شب بیست و سوم ماه مبارک رمضان در شبستان امام خمینی حرم مطهر حضرت معصومه (س) در سخنانی با بیان اینکه کسی که نگران عاقبت به خیری باشد از آسیبهای دینداری مصون میماند، غرور و یأس را از آسیبهای دینداری برشمرد و گفت: ابلیس مدام در تلاش است که انسانها را یا مایوس کرده و یا دچار غرور کند.
وی با بیان اینکه در شب قدر خدا کسانی را میپذیرد که مایوس و مغرور نیستند، اظهار داشت: برای اینکه آسیب دینداری از بین برود همه دینداران باید نگران عاقبت به خیری باشند.
استاد حوزه و دانشگاه تصریح کرد: امیرالمومنین (ع) نگران عاقبت به خیری خویش بودند به همین دلیل زمانی که بر سر سجاده عبادت ضربت خوردند با بیان «فزت و رب الکعبه» خرسندی خود را نشان دادند.
وی با بیان اینکه دعا برای عاقبت به خیری انسان را در درگاه خداوند بزرگ میکند، گفت: همیشه مومن از سوء عاقبت ترس دارد و تا هنگام جان دادن نمیتواند یقین پیدا کند که به رضوان الهی میرسد.
*آیتاللهالعظمی بهاءالدینی مقام معظم رهبری را «ودیعةالله» میدانستند...
استاد پناهیان با بیان اینکه...
منبع
:سایت شناخت رهبری
۳۱ آشنا غریبه -
۱۷ دی ۹۷ ، ۰۱:۱۱ ۰ نظر
معنی نشانه در اصطلاح دینی
اصطلاح نشانه در متون دینی در چند مورد به کار رفته که به بعضی از آنها اشاره می کنیم:
1- نشانه ای که در کتاب های آسمانی همچون تورات و انجیل آمده و صفات رسول اکرم صلی الله علیه و آله را بیان می کند و بشارت نام دارد.
خدای تعالی فرماید: (وَمُبَشِّرًا بِرَسُولٍ یأْتِی مِنْ بَعْدِی اسْمُهُ أَحْمَدُ؛ و به فرستاده ای که پس از من می آید و نام او «احمد» است بشارتگرم). (1)
در تفسیر قمی به نقل از حضرت امام صادق علیه السلام در تفسیر آیه شریفه: (الَّذِینَ آتَینَاهُمُ الْکِتَابَ یعْرِفُونَهُ کَمَا یعْرِفُونَ أَبْنَاءَهُمْ؛ کسانی که به ایشان کتاب [آسمانی] داده ایم، همان گونه که پسران خود را می شناسند، او [محمد] را می شناسند)(2) آمده: «لِأنَّ اللهَ عَزَّوَجَلَّ قَد أنزَلَ عَلَیهِم فِی التَّوارةِ وَ الزَّبُور وَ الاإنجِیل صِفَةَ مُحَمَّدٍ صلی الله علیه و آله وَ صِفَةَ أَصحابِهِ...؛ زیرا خدای عزوجل در تورات و زبور و انجیل، ویژگی محمد و اصحابش را بر آنان نازل کرده است». (3)
آخرين عناوين
آرشيو
- ارديبهشت ۱۳۹۸ (۸)
- فروردين ۱۳۹۸ (۵)
- اسفند ۱۳۹۷ (۲)
- بهمن ۱۳۹۷ (۳)
- دی ۱۳۹۷ (۶)
- آذر ۱۳۹۷ (۳)
- آبان ۱۳۹۷ (۴)
- مهر ۱۳۹۷ (۱)
- مرداد ۱۳۹۷ (۱)
- فروردين ۱۳۹۷ (۱)
- اسفند ۱۳۹۶ (۳)
- بهمن ۱۳۹۶ (۴)